Son Dakika Deprem Marmaris : Marmaris açıklarında deprem - Son Dakika Haberleri / Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Son Dakika Deprem Marmaris : Marmaris açıklarında deprem - Son Dakika Haberleri / Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Elazığ'da meydana gelen ve büyük kayıp hasara yol açan depremin ardından ankara, manisa, ve şimdi ise son dakika muğla marmaris'te deprem. Afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssünün muğla marmaris açıkları olduğu ifade edilirken son olarak i̇zmir'de gerçekleşen 6.6'lık depremin ardından vatandaşlar bölgede yaşanan sarsıntıları anlık olarak takip ediyor. Ahmed kutucu süper lig'e geliyor.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Ölü veya yaralı var mı? Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10 km olarak kaydedildi. Son dakika haberi olan gündeme gelen marmaris'te yaşanan deprem, yerel halkta büyük paniğe yol açtı. Kandilli rasathanesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen depremin derinliğinin 67.1 km olduğu açıklandı.

Son dakika: Marmaris'te büyük deprem
Son dakika: Marmaris'te büyük deprem from d.duyurugazetesi.com.tr
Yer akdeniz, 72.08 km.dodecanese (yunanistan), 162.06 km. 28 ocak 2020, salı 19:11 son güncelleme: Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Depremler oluş nedenlerine göre degişik türlerde olabilir. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Marmaris'te afad'a göre 4,4 büyüklüğünde, kandilli rasathanesi'ne göre 4,7 büyüklüğünde bir dün akşam saatlerinde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika haberine göre afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) muğla.

27 şubat 2020, 18:11 yeni şafak.

(son depremler) afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre akdeniz'de marmaris açıklarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Herhangi bir olağan dışı durum bildirilmedi. dedi. Depremler oluş nedenlerine göre degişik türlerde olabilir. Ölü veya yaralı var mı? Akdeniz açıklarında dün başlayan deprem dalgası bugün de sürüyor. Depremin 62,30 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 28 ocak 2020, salı 19:11 son güncelleme: Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Marmaris depremde kayıp, hasar, yaralı var mı? Muğla'dan son dakika yeni deprem haberi geldi. Marmaris'e yaklaşık 244 kilometre güney batısında olan bir deprem.

Muğla marmaris'te deprem (son depremler). (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Haberler gündem haberleri son dakika marmaris'te korkutan deprem! Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Marmaris'te 4,8 büyüklüğünde deprem oldu.

Son dakika: Aydın, Muğla, Datça, Bodrum, Marmaris'te ...
Son dakika: Aydın, Muğla, Datça, Bodrum, Marmaris'te ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10 km olarak kaydedildi. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. Elazığ'da meydana gelen ve büyük kayıp hasara yol açan depremin ardından ankara, manisa, ve şimdi ise son dakika muğla marmaris'te deprem. Depremler oluş nedenlerine göre degişik türlerde olabilir. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi. Afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında ege denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

27 şubat 2020, 18:11 yeni şafak.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, marmaris'te saat 19.48'de 4,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, marmaris açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre marmaris'te bir deprem meydana geldi. Birçok vatandaşımız depremi hissetmemiş. dedi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla marmaris'te deprem (son depremler). Elazığ'da meydana gelen ve büyük kayıp hasara yol açan depremin ardından ankara, manisa, ve şimdi ise son dakika muğla marmaris'te deprem. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Ahmed kutucu süper lig'e geliyor. Akdeniz'de marmaris açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 27 şubat 2020, 18:11 yeni şafak. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu.

Muğla marmaris'te deprem (son depremler). Gelen bilgilere göre, muğla'nın datça açıklarında meydana gelen deprem marmaris'i fena salladı. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.06'da merkez üssü muğla'nın marmaris ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Son dakika... Marmaris açıklarında 5,5 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika... Marmaris açıklarında 5,5 büyüklüğünde deprem ... from i2.cnnturk.com
Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Haberler gündem haberleri son dakika marmaris'te korkutan deprem! Son dakika haberine göre, afad'dan yapılan açıklamada, muğla'nın marmaris ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında dün başlayan deprem dalgası bugün de sürüyor. Depremin merkez üssünün muğla marmaris açıkları olduğu ifade edilirken son olarak i̇zmir'de gerçekleşen 6.6'lık depremin ardından vatandaşlar bölgede yaşanan sarsıntıları anlık olarak takip ediyor. Haber merkezi 27 şubat 2020, 17:55 son güncelleme: Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmaris'te 4,8 büyüklüğünde deprem oldu.

Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10 km olarak kaydedildi.

İlk bilgilere göre marmaris'e çok uzak bir deprem. Son dakika haberi olan gündeme gelen marmaris'te yaşanan deprem, yerel halkta büyük paniğe yol açtı. Dün akşam saatlerinde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika haberine göre afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) muğla marmaris'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10 km olarak kaydedildi. Muğla'nın marmaris ilçesinden gelen son bilgilere göre 4,6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Akdeniz'de, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Afad'dan edinilen bilgiye göre muğla'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana merkez üssü muğla marmaris olan deprem çevre illerden de hissedildi. Muğla'dan son dakika yeni deprem haberi geldi. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi. Herhangi bir olağan dışı durum bildirilmedi. dedi. Birçok vatandaşımız depremi hissetmemiş. dedi.

Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları marmaris son dakika. Marmaris'te 4,8 büyüklüğünde deprem oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook